Thuiswerken door Corona.

Thuiswerken door Corona.

Heel ondernemend Nederland zit momenteel verplicht thuis vanwege de Corona Pandemie. Keukentafels staan vol met monitoren muizen en toetsenborden om een zo optimale mogelijke werkplek te kunnen creëren. Iedereen doet zijn best om zo normaal als mogelijk zijn dag door te kunnen komen. Bij ons is dit ook het geval! Wij zitten lekker thuis, aan de keukentafel met een laptop en doen hier onze dagelijkse bestellingen voor klanten verwerken, monitoren onze servers en helpen klanten met vragen via onze helpdesk of via de live chat.

Optimaal thuiswerken hoe doe je dit?

Optimaal thuiswerken met de juiste software. Hoe doe je dit en welke software heb je nodig ? In deze blog gaan wij wat dieper in op de manier hoe wij dit hebben opgelost en geven wij een aantal tips om zo ook voor jou het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.

Het nieuwe werken is door Microsoft een flinke tijd geleden (Om precies te zijn sinds 2007 ) ingevoerd. Stappen die zij genomen hebben zijn:

  • Thuiswerken zoveel als mogelijk
  • Vergaderingen zoveel mogelijk proberen te plannen via een video verbinding. Voorheen door Microsoft Lync. Momenteel gebeurt dit via Microsoft Teams

Deze vorm van werken was toen nieuw, onwennig maar heeft ook voor veel veranderingen gezorgd. Dit heeft onder andere gezorgd voor:

  • 30% lagere vastgoed kosten.
  • Een verbeterde marktreputatie
  • Toegenomen mobiliteit van werknemers
  • Toegenomen productiviteit (o.a. door ondersteunende technologieën)
  • Betere balans tussen werk en privé

Hoe kan technologie jou ondersteunen.

Technologie van vandaag de dag kan perfect ondersteunen om je werk te doen op de manier waarop dit voor jou prettig is. Bestel snel een van onderstaande producten en ga vandaag nog goed van start aan je keukentafel.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *